Återfå hårväxt med denna DHT-blockerare

oktober 22, 2015 2 min läst

Återfå hårväxt med denna DHT-blockerare - biotopisk

Vad händer med håravfallsforskningen?

Om du är som många människor som lider av förlusten av ditt hår, är chansen att du förmodligen hatar att prata om håravfall.

Det finns ett brett utbud av människor som trodde att de alltid skulle ha ett fullt hårhår. Den ledsna delen är att många av dessa människor snabbt upptäckte att de inte kan förutsäga vad som händer med dem i framtiden.

Kvinnor är å andra sidan en grupp människor som är mindre uppenbara om håravfall. Faktum är att många kvinnor tror att bara män måste bosätta sig för denna sjukdom, och det kommer aldrig att påverka dem. Tja, när jag började märka att mitt hår föll ut det förvånade mig också! Jag försökte allt för att vända processen utan mycket lycka!

Jag måste ha spenderat nära fem hundra dollar som söker efter något som skulle hjälpa mig. Ingenting gjorde, mitt hår började falla ut snabbare än det växte. Jag kom till den punkt där jag var rädd för att lämna mitt hus eftersom jag inte ville att folk skulle peka och skratta åt mig.

Har du någonsin känt så generad om dig själv att du är rädd för din familj att ens se dig?

Jag var tvungen att göra något innan jag blev en eremit.

Efter att ha spenderat dagar på dagar i mitt hem letar efter ett botemedel, tror jag att jag äntligen har hittat det. Du ser, det finns ett sätt att du kan växa ditt hår tillbaka på ett naturligt sätt. När människor börjar förlora sitt hår, finns det ett hormon som kallas DHT som upphör hårväxten.

Hormonet attackerar specifikt hårfolliklar. Det finns en omvänd till denna process ett tillägg som kan upphöra med det här hormonet från att ta över det är känt som Biotopisk naturlig hårväxtbehandling. Detta hjälper till att döda DHT-hormonet, så håravfall blir en sak av det förflutna.

Det har fungerat för mig, och nu är jag inte rädd för att lämna mitt hem längre. Var medveten, när du använder detta tillägg kommer ditt hår inte att växa tillbaka över natten. Men med tiden kommer du att märka den riktiga du med ett fullt hårhuvud som snabbt kommer fram.