april 17, 2019 3 min läst

 

Om du berättade för mig för ett år sedan att hela min värld skulle rotera runt mitt hår, skulle jag skratta. Mitt hela liv, jag hade ett fullt hårhår, så på den mogna åldern 31 var håravfall väldigt långt ifrån mitt ordförråd, men livet har sin egen vridna humor. Jag skulle skratta ännu svårare om du berättade för mig att naturliga produkter inte bara kunde förhindra min håravfall utan också främja ny hårväxt, men moder naturen har några av sina knep upp sina ärmar.

Jag kunde inte vara störd av den ökande mängden hår som slutade gå in i mitt dränering varje morgon tills den dag jag fick en stor skallig fläck som bildade på toppen av mitt huvud. Panikstationer runt när jag undersökte varje tum av min hårbotten i spegeln med skrämmande resultat. Jag förlorade mitt hår och allt jag kunde höra var livet mocking, "Vem skrattar nu?"

Håravfall, som många aspekter av våra liv, är aldrig en oro tills det faktiskt händer. Liksom många av oss, tänkte jag så dumt, "Jag är alldeles för ung. Kanske när jag är min pappas ålder eller min farfar ålder. " Nu med detta förödmjukande problem precis vid min dörr, visste jag att jag ville rädda mitt hår och förhoppningsvis få det att växa tillbaka. Jag var inte redo att omfamna det skalliga livet.

Jag måste erkänna, jag var clueless på var att börja på denna skrämmande hårväxtresa.

En vän av mig, Josh, som råkar vara en kemist, fyllde mig in på orsakerna och lösningarna på min nya kris. "Sluta oroa dig för det omedelbart", han rådde: "Eftersom stressen kommer att orsaka att det ännu fler håret faller ut." Det är lättare sagt än gjort när du upptäcker hår eller din kudde och i din middag, men jag vägrade att ge in till håravfall. Jag började öva lugnande andningsövningar och 10 minuters meditation sessioner före sängen varje natt.

Mitt nya hemliga vapen kom dock i form av en naturlig håravfallsbehandling som nu utgjorde en del av min dagliga rutin.

Josh förklarade, "håravfall är en naturlig process i samband med DHT, A genom produkt av testosteron som bryter ner inuti din kropp." Den nya naturliga hårväxtbehandlingen jag använde på min hårbotten skulle stoppa den här DHT från att förstöra mina hårsäckar och resulterade i håravfall. Det lät alltför bra för att vara sant, men inom några korta veckor hade jag ny hårspiring på de döda fläckarna och resten av mitt hår stannade.

Mineral- och vitaminkomponenterna i behandlingen gav mitt hår all mat och element för att växa tillbaka friska, starka håraxlar. Faktum är att jag aldrig kände mig så bra som jag gjorde när jag tog denna naturliga håravfall. Jag kände fördelarna i hela hela hela kroppen. Det gav mig mer energi och friskare hud. För att inte tala om att vara helt naturligt, flydde jag de fruktansvärt pinsamt libido biverkningarna som följer med många hårväxtpiller och medicinering. Jag fick mitt hår och sinnesro tillbaka.

Jag lämnar dig med detta: Ta hand om ditt hår och lägg inte av behandlingen tills det är för sent. Det finns många naturliga ingredienser där ute som hjälper till att förebygga håravfall. Jag har provat flera av dem, och medan de arbetar, kommer jag alltid tillbaka till biotopiska. Mitt favoritalternativ som de erbjuder är Naturligt regrowth system för män. Det tar alla dessa naturliga ingredienser där ute och sätter dem i ett effektivt system, vilket gör håret återväxt så mycket lättare och uppnåeligt.