april 17, 2019 3 Min lezen

 

Als je me een jaar geleden vertelde dat mijn hele wereld rond mijn haar zou draaien, zou ik lachen. Mijn hele leven, ik had een volle hoofd van haar, dus in de rijpe leeftijd van 31 was haarverlies heel ver van mijn vocabulaire, maar het leven heeft zijn eigen gedraaide gevoel voor humor. Ik zou nog moeilijker lachen als je me vertelde dat natuurlijke producten mijn haarverlies niet alleen kunnen voorkomen, maar ook de nieuwe haargroei bevorderen, maar Moeder Natuur heeft een deel van haar eigen trucs haar mouwen.

Ik kon niet gehinderd worden door de toenemende hoeveelheid haar die elke ochtend in mijn afvoer ging tot de dag dat mijn oog een grote kale plek ving op de top van mijn hoofd. Paniekstations rondom als ik elke centimeter van mijn hoofdhuid in de spiegel onderzocht met gruwelijke resultaten. Ik verloor mijn haar en alles wat ik kon horen was Life Mocking, "Wie lacht nu?"

Haarverlies, zoals vele aspecten van ons leven, is nooit een zorg totdat het eigenlijk gebeurt. Net als velen van ons dacht ik zo dwaas: "Ik ben veel te jong. Misschien wanneer ik de leeftijd van mijn vader of de leeftijd van mijn grootvader ben. " Nu met dit vernederende probleem op mijn deur, wist ik dat ik mijn haar wilde redden en hopelijk het terugbeurt om terug te groeien. Ik was niet klaar om het kale leven te omarmen.

Ik moet toegeven, ik had geen idee op waar te beginnen met deze ontmoedigende haargroei-reis.

Een vriend van mij, Josh, die toevallig een chemicus is, vulde me op de oorzaken en oplossingen voor mijn nieuwe crisis. "Stop met ons onmiddellijk zorgen over erover", adviseerde hij: "Omdat de stress nog meer haar zal uitvallen." Dat is makkelijker gezegd dan gedaan als je klonten van haar of je kussen en in je diner ontdekt, maar ik weigerde om in het haarverlies te geven. Ik begon te beoefenen van kalmerende ademhalingsoefeningen en 10 minuten meditatiesessies voor het bed elke nacht.

Mijn nieuwe geheime wapen kwam echter in de vorm van een natuurlijke behandelingsbehandeling die nu deel uitmaakte van mijn dagelijkse routine.

Josh legde uit: "Haarverlies is een natuurlijk proces dat is geassocieerd met DHT, A door product van testosteron die in uw lichaam afbreekt." De nieuwe natuurlijke haargroeibehandeling die ik op mijn hoofdhuid gebruikte zou stoppen met dit DHT van het vernietigen van mijn haarzakjes en het resultaat van haarverlies. Het klonk allen te goed om waar te zijn, maar binnen een paar weken had ik nieuw haar op de dode plekken en de rest van mijn haar bleef zetten.

De minerale en vitamine-componenten in de behandeling gaven mijn haar al het eten en elementen om te groeien van gezonde, sterke haarschachten. In feite had ik me nooit zo goed gevoeld als ik deed terwijl ik deze natuurlijke behandelingsbehandeling van haar verlies. Ik voelde de voordelen in mijn hele lichaam. Het gaf me meer energie en gezondere huid. Om nog maar te zwijgen over, helemaal natuurlijk zijn, ik ontsnapte aan de vreselijke gênante libido bijwerkingen die samenkomen met veel haargroei-pillen en medicatie. Ik heb mijn haar en gemoedsrust terug.

Ik laat je hierbij achter: zorg voor je haar en doe geen behandeling uit totdat het te laat is. Er zijn veel natuurlijke ingrediënten die er zijn die hulp bij het preventie van haaruitval. Ik heb er verschillende geprobeerd, en terwijl ze werken, kom ik altijd terug naar Biotopic. Mijn favoriete optie die ze aanbieden is de Natuurgroei-systeem voor mannen. Het kost daar al die natuurlijke ingrediënten en plaatst ze in een efficiënt systeem, waardoor het haar herbereid is dat veel gemakkelijker en haalbaarder is.