Wat heeft onderzoek getoond over magnesium en haarverlies?

oktober 22, 2015 3 Min lezen

Veel mensen zijn niet elke dag wakker om haar op hun kussen te vinden en dat ze hoeden moeten dragen, hoofdvarken of hun haar opnieuw moeten instellen om de tekenen van haaruitval te bedekken.

Ik weet zeker dat als je aan het lezen bent, hetzelfde trauma heeft gehad of iemand weet die heeft. Heb ik gelijk? Wel wat ik je vandaag wil vertellen, zijn een geheim dat ik heb ontdekt om me te helpen met mijn eigen haarverliesprobleem, het geheim waar ik je over wil vertellen, is met betrekking tot magnesium en haaruitval.

Voordat ik dit belangrijke geheim ontdekte, had ik vele jaren waarin ik, eventueel leuk vind, ik heb veel geld doorgebracht met het proberen van producten die beweerden het haar te geven dat sterk zou zijn, dik en natuurlijk mijn probleem oplost.

Hoewel sommigen van hen een stuk beter rook dan andere dat alles is wat ze deden ... ruik goed of slecht, en een die ik heb geprobeerd me een hoofdhuid gaf die rood en jeukende voor de rest van de dag was, dus ik besloot te kijken in wat was onderzocht met betrekking tot natuurlijke producten.

Op dit punt dacht ik dat ik iets zou geven om mijn haar terug te hebben, ik zou mijn rechterarm geven om terug te komen welke jaren had weggenomen, maar er was geen behoefte aan omdat dit geheim gratis en dit is gegeven is wat ik van plan ben door te geven aan jou.

Wat ik erachter kwam, was dat veel mensen die hebben geleden aan haarverlies, het patchen en dunner daadwerkelijk een verminderde hoeveelheid van het minerale magnesium in hun dieet hadden, en degenen die hun haar nog steeds niet hadden.

Dit komt door het voedsel dat ze eten, evenals bepaalde supplementen die magnesium bevatten dat ze in staat waren om het niveau van magnesium tot een bedrag te brengen dat hun haar zou helpen om opnieuw te groeien.

Er is gevonden dat veel fastfoods hoge niveaus van magnesium bevatten, maar het probleem hiermee is dat ze ook ongezond op je hart zijn en veel andere problemen kunnen veroorzaken, en ik wilde zeker niet kaal en ongezond zijn.

Wat ik wel vond, was dat door supplementen opgericht voor haaruitval, dat ik de juiste hoeveelheid magnesium in mijn lichaam zou kunnen hebben zonder mijn gezondheid in een compromis te hoeven sluiten.

Naarmate de supplementen volledig zijn gemaakt van natuurlijke producten, had ik niet de zorgen van de bijwerkingen die ik had met andere producten en de zalf die ik op mijn hoofd heb aangebracht, was niet vol met parfums en chemicaliën die huidirritatie zouden veroorzaken.

Het was een paar weken na het ontdekken van deze producten die ik een nieuwe groei van haar zag, de enige manier waarop ik kon beschrijven, is als die van een baby. In de komende weken begon het te verdikken als het resterende haar dat ik had.

Het enige dat ik vind dat het mijn verantwoordelijkheid is om je te vertellen, is dat als je te lang wacht tot je nog maar een paar haren over hebt, dan zal dit product niet werken.

De reden hiervoor is dat het magnesium helpt om de hergroei van het haar te stimuleren, en kan dit doen als je haarfollikels in de productie zijn vertraagd, maar als je heel weinig of geen haar hebt, zijn de follikels al gestorven is geen manier om ze terug te brengen tot het leven, dus dergelijke producten zijn alleen geschikt en effectief in diegenen die dunner worden van haar of patches.

Het magnesium is succesvol gebleken met veel mensen en mijn haar is gebleven, precies waar het zou moeten zijn ... op mijn hoofd niet op mijn kussen.